De renovatiespecialist nr. 1 in Europa

Over PORTAS®

Opgericht in 1974, is PORTAS®  een hedendaags begrip voor intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering. Als Europese markleider ontwikkelen wij constant nieuwe methodes en oplossingen voor onze klanten. Duurzaamheid staat bij ons centraal, en daarmee zijn onze oplossingen actueler dan ooit. 

Al meer dan 40 jaar maken wij interieurdromen waar.

Ons aanbod bevat renovatie, modernisering maar ook nieuw op maat bouwen. Met de modernste technieken en beste materialen bieden wij perfecte service en eerstklas kwaliteit.Wij hechten wij veel waarde aan een professioneel en competent advies bij u thuis en bieden een voor u op maat gesneden oplossing tegen een vaste prijs. De uitvoering van uw renovatie vindt meestal in één dag plaats, zonder overlast van vuil of lawaai.

Belangrijkste feiten op een rijtje

  • Meer dan 40 jaar succesvol in de markt
  • Renovatie, modernisering en bouwen nieuw op maat
  • Uitstekende materiaal-kwaliteit
  • Duurzame en milieuvriendelijke renovatieoplossingen
  • Een „Merk van de Eeuw“, made in Germany
  • Meer dan een miljoen tevreden klanten
  • Meer dan 300 vakbedrijven in Europa

Meer dan 40 jaar ervaring

In het jaar 1974 werd PORTAS®  door Horst R. Jung opgericht, en hij staat tot op heden als directeur aan de top van de onderneming. Jung heeft de stap naar zelfstandigheid genomen met een vakbedrijf voor interieurverzorging. De innovatie van deze onderneming: de klanten werden niet uitsluitend in het bedrijf geadviseerd, maar ook bij hun thuis. Voor die tijd was het een absoluut novum, wat later de kern van de PORTAS®-dienstverlenings- en ondernemingsfilosofie zou gaan vormen.

De „groene“ onderneming

Innovatie betekent voor PORTAS® niet alleen het ontwikkelen van nieuwe renovatie-oplossingen, maar in het bijzonder deze zo duurzaam en milieuvriendelijk te maken. Bij PORTAS® wordt alleen datgene gerenoveerd, wat ook daadwerkelijk moet worden vernieuwd. Wij bewijzen dat innovatie, kwaliteit, functionaliteit en milieu- en resourcenbesparing elkaar uitstekend aanvullen. Tot heden kon PORTAS® al ruim dan een miljoen klanten tevreden stellen met een perfecte service, milieuvriendelijkheid en uitstekende materiaalkwaliteit.

Het merk PORTAS®

PORTAS® is met vakbedrijven in 15 landen succesvol vertegenwoordigd en werd in de afgelopen jaren met nagenoeg alle branche-prijzen onderscheiden. Het merk PORTAS® wordt al sinds meerdere jaren vermeld in het boek „Deutsche Marken des Jahrhunderts“ (Duitse merken van de eeuw) en behoort daarmee tot de 'koningsklasse duitse producten en dienstverleningen'. Dit zien wij als erkenning en bevestiging van onze hoge kwaliteit en prestatie in de renovatiebranche. 

Uw beroepsmogelijkheden

Jobs bij PORTAS®

Voor onze vakbedrijven in Nederland en Belgïe zoekt PORTAS enthousiaste medewerkers. Momenteel hebben wij posities vrij voor:

  • Timmerlieden
  • Verkoopadviseurs
  • Ambachtelijke partners

U bent gemotiveerd en werkt graag met leuke collega’s in een aangename en afwisselende branche die toekomst biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want bij PORTAS staat niet alleen duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook onze medewerkers staan bij ons centraal.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een email met uw adres en telefoonnummer aan job@portas.de en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij verheugen ons erop u te leren kennen!

Uw PORTAS-Team